Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

Mencari Jalan Ke Syurga (TIADA STOK)

RM19.00
HARGA SEMENANJUNG:    RM19.00 AHLI KN: RM15.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM22.00 AHLI KN: RM18.00


Sinopsis:

Satu kemalangan tragis telah meragut semua yang Khirana miliki; memorinya dan juga insan tercinta. Setelah dua tahun koma, dia bangkit semula lalu bertatih untuk memulakan hidup baharu dan berubah menjadi insan yang berbeza.

Namun, kemunculan Shahrul Azwan telah memaksa Khirana berhadapan dengan dosa semalamnya. Kebencian dan dendam kesumat lelaki itu membuatkan Khirana berjuang untuk mengembalikan semula ingatannya. Bayangan hitam mula menghantui diri dan cuba untuk menyesatkan laluannya. Dugaan yang datang bertimpa-timpa hampir melemahkan imannya.

Di mata Shahrul Azwan, Khirana adalah seorang perempuan jalang yang telah menghancurkan maruah keluarganya. Hutang nyawa mesti dibalas dengan nyawa! Namun dia buntu apabila setiap kali menyakiti wanita itu, hatinya turut sama terluka.  Keperibadian Khirana telah meruntuhkan tembok kebencian di dalam dirinya. Bila hati sudah tertawan, dia terpaksa memilih di antara keluarga dan cintanya. Walau jalan mana yang dipilih, kesudahannya pasti menuntut satu jiwa sebagai pertaruhan.
:

+
-

Testimoni Pembeli Novel:

noryan  (Monday, 25 June 2012)
Rating: 0
Best Novel...tak rugi baca. saya dah baca tu pun buku kawan...ingat nak beli untuk simpanan sendiri tapi tak ada stok pulak.


ain lara  (Friday, 06 January 2012)
Rating: 0
bagi saya jalan cerita nyer mmg menarik...


nnadheerah  (Thursday, 22 December 2011)
Rating: 1
Yang ini pun not bad.. cukup suka watak khirana di sini.. rnrnSaya jugak setuju cara khairul yg ingin mengenali khirana tanpa perlu membuat kesimpulan
berdasarkan apa yg diperkatakan oleh orang lainnya..rnrnitu lebih baik dari terpengaruh dengan apa yg kita sendiri tak alami dan lihat sendiri..
rnrnagak bagus mesej dalamnya.. i like!


eeda shafie  (Thursday, 17 February 2011)
Rating: 0
boleh laaa... xbeli lagi tpi rase mcm menarik..sy akan dapatkan....


farhani  (Monday, 26 July 2010)
Rating: 4
best!!!x rugi membelinya...



Notice: Use of undefined constant _MORE - assumed '_MORE' in /home/kakinovel/domains/kakinovel.com/public_html/components/com_virtuemart/themes/vm_mynxx/templates/common/reviews.tpl.php on line 44
_MORE

Login Ahli


bgmoduletableh3

MENANTU_VS_MERTUA_1GUY_NEXT_DOOR_1AKADKU_YANG_TERAKHIR_1MUNGKINKAHCINTAI_AKU_BOLEHDI_WEBSITE

Pembayaran

Untuk pembelian novel, sila membuat pembayaran ke salah satu akaun bank kami di bawah :

acc_baru

nmk3

manuskrip

rght_bn_pengu


R-FCBOOK

twitkn

knblggr


kanan_bn1